Happy Summer! EI 3

Hello, families!!

Ara que el curs escolar arriba al seu final, des de l’àrea d’anglès podem observar els fruits de l’esforç constant i tots els aprenentatges que la Classe del Mar ha adquirit al llarg d’aquests mesos. Ha estat una època intensa, molt enriquidora i plena de reptes! Cada vegada ens sentim amb més confiança per utilitzar paraules en anglès i ens ho passem d’allò més bé a les nostres classes, aprenent mentre juguem i compartim experiències.

Amb el projecte d’etapa “mans”, vam recuperar una cançó mimada que ens encanta i que, a més a més, ens va servir de punt de partida per aprofundir en el temps atmosfèric: “Eensy Weensy Spider”! Fem una aranya, comptem les potes que té, cantem la cançó amb suports manipulatius, ens fixem cada dia en el temps que fa i tots junts practiquem “Today it’s… windy/sunny/rainy/snowy/cloudy!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenim dues mans i les podem fer servir per mooooltes coses! Però, com és el nostre cos? Què més tenim? Identifiquem les parts del cos amb la cançó “My Teddy Bear”, i aprenem a identificar paraules com eyes, ears, nose, mouth, arms, legs…  Roll the die and touch your… nose!

 

 

 

 

 

 

 

 

Més endavant, a partir del conte “Oh Dear” de Rod Campbell i diverses cançons com ara “What do you hear?” i “Old MacDonald Had a Farm” vam aprendre el nom d’alguns animals com ara horse, bunny, cow, pig, chicken, duck,… Juguem a construir una granja? How many pigs are there? 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un dels animals preferits de la Classe del Mar és, sense dubte, the pig! Un cop ja coneixíem aquests animals una mica més, era el moment perfecte per explicar el conte “The Three Little Pigs”. Al llarg de diverses setmanes vam representar el conte amb titelles, jugar a construir cases amb diferents materials, practicar accions i moviments en anglès amb els números,… I el millor de tot, vam gaudir de l’obra de teatre “The Three Little Pigs” en viu i en directe a l’escola!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb l’arribada de la primavera, les flors i els animalons que comencen a créixer ens generen molta curiositat. És per això que el conte “The Very Hungry Caterpillar” ens va suscitar molt d’interès i ens vam divertir molt jugant amb diferents aliments: els comptem, els posem en ordre, parlem del que ens agrada i el que no… Are you hungry? Do you like apples? Yes, I do!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, amb l’arribada de l’estiu només pensem en una cosa: ICE-CREAMS! Llegim el conte “Is It Warm Enough for Ice-Cream?”, recordem tot el que sabem del temps atmosfèric i ens enduem a casa un gelat fet amb paper de seda del nostre “sabor” preferit: orange, strawberry, lemon, pear, watermelon, “pitufo” o… de tots els sabors!!

Recordeu que podeu trobar totes les cançons que escoltem a classe al següent enllaç:

ENGLISH SONGS EI 3

See you next year, Classe del Mar!!

HAPPY SUMMER!!