Happy Summer! EI 4

Hello, families!!

Aquest curs escolar ha arribat a la seva fi, però de ben segur els Colors hem omplert les nostres motxilles d’English amb molts aprenentatges i un bon grapat d’experiències divertides al llarg de tots aquests mesos.

Durant els mesos de fred, a partir del conte “Froggy Gets Dressed”, de Jonathan London, vam aprendre més sobre les peces de roba de manera lúdica, comunicativa i interactiva: manipulem imatges del conte, confeccionem un minibook, juguem a “I have… Who Has…?”, al bingo, al memory, a crear les nostres peces de roba amb plastilina, entre d’altres!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un altre conte que ens ha agradat molt i ha donat molt de joc a l’aula és “My Body” de Jill McDonald. Practiquem accions, moviment, recordem parts del cos amb cançons com “Me!”, el clàssic “Head, Shoulders, Knees and Toes” i molts, molts jocs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relacionat amb aquesta temàtica, ens vam endinsar en el projecte d’etapa “mans”. Una fantàstica oportunitat per aprendre una cançoneta típica de les terres angloparlants, “This Little Piggy”. Al llarg de diverses setmanes, vam practicar aquest Nursery Rhyme tan divertit, especialment en parelles. Tot i que aquest joc està pensat pels peus (cada little piggy és un dit del peu) i en un primer moment ens vam descalçar per practicar-lo així, també ens va encantar fer-lo amb les mans! Finalment, vam calcar la nostra mà i vam dibuixar un porquet a cada dit per commemorar-ho.

Per preparar-nos per l’obra de teatre que enguany veuríem a l’escola, “The Three Little Pigs”, vam dedicar unes setmanes a llegir, representar el conte amb titelles i jugar amb diferents tipus de propostes mentre practiquem la oralitat en anglès! Trobar les diferències, dibuixar els tres porquets, fer cases amb diferents materials, puzzles i jocs amb moviment. El millor de tot, és clar, va ser la representació teatral! Ens ho vam passar molt i molt bé, i algun fins i tot van poder participar a la representació!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una de les coses que més ens agrada, a part de jugar, és menjar! El conte “Do You Like Ketchup on Your Cornflakes?” de Nick Sharrat, ens presenta diverses opcions d’aliments (i d’altres coses, com objectes) que podem combinar entre sí, gràcies a les pàgines partides per la metitat, fins a trobar la barreja que sí que funciona! Les cançons de super simple songs “Do you like…?” ens han fet riure molt i també aprendre a expressar el que ens agrada i el que no. A partir d’aquí, hem parlat molt de fruites i verdures, hem après a diferenciar-les i hem fet una votació per saber els gustos de la classe i fer un recompte final! Ens preguntem en parelles “Do you like…?”, responent “Yes, I do!” o “No, I don’t” i posant un gomet segons la nostra resposta (verd o vermell).


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recordeu que podeu trobar totes les cançons que hem presentat a classe i més al següent enllaç:

ENGLISH SONGS EI 4

Fins el curs que ve, Colors!!

HAPPY SUMMER!!!