English time EI5 Belugues: Happy Halloween!

Hello, everyone!

Aquestes primeres setmanes d’escola hem escalfat motors per establir les rutines que ens acompanyaran al llarg del curs escolar i que poc a poc s’aniran ampliant: Weather, feelings, colours, school materials,…

Cada dia, durant el moment d’assemblea, ens saludem amb una cançó, parlem de com ens sentim: “I’m happy/I’m hungry/I’m thirsty/I’m tired/I’m angry…” i comencem amb el weather, cantant també “What’s the weather like today?”. El nostre o la nostra prota (si n’hi ha), amb un ajudant que va canviant, són els encarregats de comprovar quin temps fa, seleccionar la imatge adequada i mostrar-la al grup. Entre tots, practiquem l’estructura: “Today it’s sunny/windy/rainy/cloudy/etc.”.

Durant els moments de rotllana o circle time, llegim contes com Curious George Goes to SchoolTen Little Dinosaurs, entre d’altres. Els contes, a més de les cançons, ens ajuden a introduir vocabulari nou i ens serveixen per presentar un nou tema a l’aula, mentre acostumem l’oïda a escoltar la llengua anglesa i practiquem tots junts petites oracions o paraules en aquesta llengua. L’última part de la classe la dediquem a fer alguna feina relacionada amb el tòpic del dia o juguem en petits grups, com podeu veure:

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant el mes d’octubre, hem treballat Halloween: Quan la Mystery Box va arribar a l’aula, a dins hi vam trobar un Jack-o’-lantern!! Tots i totes ja sabíem moltes coses d’aquesta festivitat i ens va encantar trobar dins la capsa també un conte molts jocs per jugar dins l’aula: un memory de jack-o’-lanterns, un puzzle de disfresses, un joc de comptar elements característics de Halloween i trobar el número que li correspon…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A EI5, a més a més, tenim l’oportunitat de fer una petita performance de la cançó que més ens agrada de Halloween: “Trick or Treat”! Cadascuna de les Belugues va escollir la disfressa que més li agradava de totes les que apareixien a la cançó: cowboy, pirate, ballerina, witch, ghost o monster. Vam dibuixar-nos a nosaltres mateixos amb la disfressa escollida a la llibreta viatgera i gràcies a la vostra col·laboració vam gaudir d’una jornada terroríficament divertida i especial de Halloween!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mireu què bé ens ho vam passar fent “Trick or Treat” davant de tots els nens i les nenes de l’escola Virolai Grimm!!:

Per acabar, vam decorar i confeccionar un hand puppet de Halloween per jugar amb els nostres companys i companyes en aquesta festa tan engrescadora!

 

 

 

 

 

Estem creant una llista de reproducció de youtube amb totes les cançons que cantem i aprenem a l’aula. Us recomanem que també les escolteu a casa, al cotxe o on vulgueu! Melody helps memory, és a dir, cantar ens ajuda a recordar i és una manera molt divertida d’aprendre!

Guardeu-vos el següent enllaç! L’anirem actualitzant a mesura que avanci el curs amb les cançons que presentem a classe d’anglès:

https://youtube.com/playlist?list=PLGgAzQLY_g03CrJ9HT-Z_d3hzCK_zyWDb&si=hRpHUZ4XpQCvoBX9

See you soon!!