English time – EI4 Colors

Hello, everyone!!

A les sessions d’anglès els Colors s’estan esforçant molt i molt a parlar en anglès i participar en totes les activitats que es proposen a l’aula! A poc a poc, anem agafant confiança per a comunicar-nos fent servir el vocabulari que treballem i, de mica en mica, crear frases curtes.

Les rutines són de vital importància: ens saludem, parlem de com ens sentim, mirem el temps que fa i presentem el tòpic del dia mitjançant la Mystery Box, un conte, una cançó o un joc: Hello! How are you? What’s the weather like today? Look outside the window… El nostre o la nostra prota (si n’hi ha) i un ajudant que va rotant, són els encarregats d’escollir la imatge adequada i ensenyar-la a la resta de la classe. Tots junts, practiquem l’estructura “Today it’s sunny/windy/rainy/cloudy/snowy..:”

 

 

 

 

Cantem moltes cançons, ens movem, juguem i interactuem amb els nostres companys i companyes mentre ens familiaritzem amb la llengua anglesa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitjançant contes, descobrim històries divertides i curioses, com ara Pete the Cat and his Four Groovy Buttons. Gràcies a aquest personatge vam poder practicar el comptatge en anglès, reconeixement de números, vam parlar de diferents colors, fem patrons, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Després va venir Halloween! Ens ho vam passar de por llegint el conte “1, 2, Boo!”, que ens presentava diferents elements i personatges de Halloween en diferents grups fins a arribar a 10. One La cançó que més ens va agradar va ser “Go Away, Scary Monster!”, i vam confeccionar una roda amb paper per cantar la cançó a casa recordant el nom d’alguns personatges de Halloween: Witch, Ghost, Monster, Vampire! També vam jugar al memory, a fer puzzles de disfresses, a comptar i buscar el número adequat, entre d’altres!

 

 

 

 

 

 

 

 

Estem creant una llista de reproducció de youtube amb totes les cançons que cantem i aprenem a l’aula. Us recomanem que també les escolteu a casa, al cotxe o on vulgueu! Melody helps memory, és a dir, cantar ens ajuda a recordar i és una manera molt divertida d’aprendre!

Guardeu-vos el següent enllaç! L’anirem actualitzant a mesura que avanci el curs amb les cançons que presentem a classe d’anglès:

https://youtube.com/playlist?list=PLGgAzQLY_g02H0aVPINILyDrbbkjL4iih&si=U_hkWErRaqHStj-i

See you soon!!