English time! – EI3 Classe del Mar

Hello, everyone!!

La Classe del Mar s’està adaptant cada cop més a les rutines de l’escola i això també implica començar a familiaritzar-se amb la llengua anglesa, on també estem establint una rutina que ens ajuda a interactuar entre nosaltres, aprendre a escoltar, i sobretot, a aprendre anglès!

Hem après a fer una rotllana, com sempre comencem les nostres sessions, cantant “Make a circle!”. Tot seguit, ens saludem amb la cançó “Hello, hello” i tornem a seure per parlar de com ens sentim: If you’re happy, happy, happy, clap your hands! Mitjançant un pòster manipulable, seleccionem la imatge que representa el nostre estat d’ànim i l’enganxem al centre. A mesura que avança el curs, ja som capaços de dir “I’m happy/I’m sad/I’m sleepy/I’m angry/I’m scared”! De vegades, fins i tot fem broma i diem “I’m angry” amb un somriure d’orella a orella!!!

 

 

 

 

Un cop hem acabat la nostra rutina, la Mystery Box ens presenta la sorpresa del dia! Primer, un a un, truquem a la tapa i fem “knock, knock, knock”… Tot seguit, comptem fins a tres i diem ben fort: “Open the box!!!” A dins hi podem trobar de tot: A vegades és un conte, a vegades flashcards, o joguines! La primera sorpresa va ser el conte “The Colour Monster”, gràcies al qual vam aprofundir en els sentiments i els colors en anglès. Estem aprenent a cantar una cançó per aprendre els colors: Red, pink, yellow, purple, green and blue! Un altre conte ben divertit que ens va portar la Mystery Box és “Press Here”, on veiem com diferents punts de colors canvien de posició, de color o de quantitat segons com els toquem!!

 

 

 

 

 

 

Seguint en la línea dels colors, vam llegir el conte “Pete the Cat and his Four Groovy Buttons”, on a més a més, també vam aprendre a comptar fins a 4 i  vam començar a practicar el reconeixement de nombres mentre ens movíem per tota l’aula! A més a més, hem jugat molt amb botons: els classifiquem per color, fem collarets per reforçar la motricitat fina, els posem sobre la camisa del Pete the Cat,… Finalment, també vam crear el nostre Pete the Cat i els seus 4 groovy buttons dels colors que vam escollir!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després, va venir Halloween i ens va visitar a l’aula el conte “Go Away, Big Green Monster”. Quin ensurt ens vam endur quan vam trobar el pòster del Big Green Monster dins la Mystery Box!! Mentre explicàvem aquest conte, vam poder conèixer les parts de la cara: eyes, nose, mouth, ears,… I d’altres una mica més complicats com hair o teeth. Apareix un monstre, cada part de la cara d’un en un, però no ens fa por i li diem: Go away!!! Així, cada part de la cara marxa una a una, fins que ja no queda res i el monstre ha desaparegut. Més tard, vam cantar la cançó “Go away, scary monster”, on també vam dir “go away” a altres personatges de Halloween: Ghost, witch, vampire i monster!

 

 

 

 

Per acabar d’aprendre sobre Halloween, vam llegir el conte “It’s Pumpkin day, Mouse!”, on vam conèixer un ratolí que s’ho passava molt bé pintant cares a les carbasses per celebrar aquesta festivitat. Després d’escoltar la cançó “Can you make a happy face?”, vam treballar amb les nostres mans fent plastilina per crear una carbassa decorada com la del ratolí! Un cop ja coneixíem les parts de la cara molt bé, vam estampar pintura taronja amb una esponja sobre una plantilla amb forma de carbassa per crear el nostre propi jack-o’-lantern, que fa una “happy face” com la cançó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estem creant una llista de reproducció de youtube amb totes les cançons que cantem i aprenem a l’aula. Us recomanem que també les escolteu a casa, al cotxe o on vulgueu! Melody helps memory, és a dir, cantar ens ajuda a recordar i és una manera molt divertida d’aprendre!

Guardeu-vos el següent enllaç! L’anirem actualitzant a mesura que avanci el curs amb les cançons que presentem a classe d’anglès:

https://youtube.com/playlist?list=PLGgAzQLY_g00bUitpPI3pkPV65q2g18VC&si=6WU6KVtJCj026HkU

See you soon!!