English updates! – E.I. 3

Estimades famílies,

El primer trimestre va estar ple d’aprenentatges i reptes molt enriquidors per a tots i totes les alumnes de la classe dels Colors. Com ben segur molts de vosaltres haureu pogut observar, cada cop ens sentim amb més confiança a l’hora de cantar i participar a les classes d’anglès!

Per Nadal, vam aprendre sobre el temps atmosfèric, vocabulari de l’hivern i de Christmas. Després de practicar la cançó “I’m a Little Snowman”, com ja vau poder gaudir al nostre concert de Nadal, vam preparar uns snowmen amb cotó i la nostra imatge. Oi que estàvem ben bufons i bufones? També vam jugat amb pompons de colors a decorar arbres de Nadal, vam experimentar amb neu artificial (feta amb bicarbonat i acondicionador de cabell), i molts altres jocs!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Més tard, vam treballar el tema de la família: Mummy, Daddy, Brother, Sister, Baby… Mitjançant la cançó “Finger Family” i diversos contes com “Families, Families, Families!”, vam aprendre sobre tipus de famílies i vam elaborar la nostra pròpia Finger Family amb fotografies de les nostres famílies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant el mes de gener, vam treballar l’hivern de més a prop amb el conte “Froggy Gets Dressed”, gràcies al qual també vam poder aprendre algunes peces de roba en anglès: Jumper, trousers, boots, socks… Ens ho vam passar d’allò més bé vestint el nostre Froggy, cantant “Put on your boots!”, “This is the way we get dressed”,…

 

Per últim, aquest mes de Febrer hem après més sobre el nostre cos tot jugant mentre ballem i cantem “Head, Shoulders, Knees and Toes”, “My Teddy Bear Has Two Eyes”, “One Little Finger”, entre d’altres. Un dels jocs que més ens va agradar va ser crear un monstre amb moltes parts diferents!! Llencem el dau i mirem quina part del cos l’hi afegim: mouth, eyes, arms, legs, nose

Com ja sabeu, recentment hem impulsat el projecte d’Escola “sabates” amb activitats i vivències des de diversos àmbits, inclòs a English:

Mitjançant el conte “Pete the Cat: I Love My White Shoes”, continuem aprenent sobre els colors i ens fixem també en els colors de diferents objectes: strawberries – red, blueberries – blue, mud – brown… De quin color han canviat les sabates del Pete quan trepitja cada cosa?

 

 

 

 

I les nostres sabates, de quin color són? Ens les treiem i les classifiquem per colors!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En altres sessions, també hem creat el nostre Pete The Cat, escollint els colors que més ens agraden per a les seves sabates:

Com ja sabeu, podeu consultar les cançons que cantem a classe clicant al següent link:

ENGLISH SONGS – E.I. 3

See you soon!!