English Updates! – E.I. 5

Estimades famílies,

A mesura que el curs avança, també haureu pogut apreciar que cada cop ens familiaritzem més i més amb la llengua anglesa: reconeixem paraules de diferents temes, seguim instruccions a classe, comencem a formar frases curtes per expressar els nostres sentiments, idees i necessitats en anglès… Ens estem esforçant molt!

Al Nadal, vam gaudir molt jugant i aprenent vocabulari de Christmas mitjançant diferents jocs manipulatius, musicals, digitals, artístics… Entre d’altres, vam crear un Cootie Catcher i uns Jingle Bells!

 

 

 

 

 

 

 

 

Més tard, vam aprendre més sobre la família després de llegir el conte “Families, families, families!” i molts recursos per a identificar els membres de la família més propers: Mummy, Daddy, Brother, Sister, Baby, Grandma, Grandpa. Una de les tasques que més ens va agradar va ser el dibuix de la nostra família, tots dins una casa que vam crear fent origami amb un full de paper. Cadascú va explicar als altres els membres de la seva família un cop acabat el dibuix:

 

 

 

 

Durant el mes de gener vam treballar al voltant del tema de l’hivern a partir del conte “Froggy Gets Dressed”. Un cop presentat el vocabulari clau de les peces de roba (jacket, trousers, socks, boots, shoes, jumper, hat, scarf, etc.), practiquem petits diàlegs amb les estructures: Are you wearing…? Who is wearing…? Put on your…

 

 

 

 

Per finalitzar el tema, vam confeccionar un mini book amb les imatges de les peces de roba de l’hivern, que vam decorar al nostre gust, retallar i enganxar al mini book, trobant la silueta de cadascuna a la pàgina corresponent.

 

 

 

 

Més endavant, mitjançant el divertit vídeo de Steve & Maggie “Body Parts”, vam recordar els noms de les parts del cos, com sempre, mitjançant el joc i activitats orals, musicals o de moviment. Però més enllà de “Head, shoulders, knees and toes”… Què podem fer amb el nostre cos? Jump, run, crawl, tip-toe, fly, climb… And so much more! Ens ho vam passar d’allò més bé jugant a “Simon Says”, aprenent a imitar i reconèixer accions (verbs) en anglès, i també ballant amb amb les cançons de Jack Hartmann “I can move my body like anything”.

Però això no és tot: A partir de fixar-nos en imatges de monstres i practicant la descripció (The monster is green, it has 4 arms, 8 eyes, no legs…), ens vam atrevir a crear el nostre propi monstre que, un cop finalitzat, vam presentar davant de la resta de companys i companyes, esforçant-nos molt a construir petites frases per descriure l’aparença dels mateixos i, per acabar, quina habilitat tenien: It can fly, it can jump, it can swim, etc. Amazing work, Àligues!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, aquestes darreres setmanes hem treballat a partir del conte “Pete the Cat: I Love My White Shoes”, ja que com bé sabeu, recentment hem impulsat el projecte d’Escola “sabates” amb activitats i vivències des de diversos àmbits, inclòs a English. 

A la classe de les Àligues ens encanta escoltar històries, però també explicar-les! Per aquest motiu, un cop ja coneixíem el conte en profunditat, vam deixar fluir la nostra creativitat un cop més i vam decidir afegir una nova pàgina a la història de Pete the Cat: aquest cop, cadascú va decidir quin element trepitjaria Pete the Cat i per tant, de quin color canviarien les seves sabates. Dibuixem Pete the Cat i el pintem amb aquarel·les, i per altra banda, dibuixem i pintem una pila de… flowers, oranges, hearts, ballons, apples, blueberries, chocolate…!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha estat un segon trimestre intens, però ple de reptes i aprenentatges!

Com ja sabeu, podeu consultar les cançons que cantem a classe clicant al següent link:

ENGLISH SONGS – E.I. 5

See you soon!!