English Updates! – E.I. 4

Estimades famílies,

Durant el primer trimestre, les Belugues es van esforçar molt a practicar l’anglès de forma oral tot participant de manera activa durant les morning routines, songs, storytime i multitud d’activitats que duem a terme dins l’aula.  Com ben segur molts de vosaltres haureu pogut observar, cada cop ens sentim amb més confiança a l’hora de cantar i involucrar-nos a les classes d’anglès!

Per Nadal, vam jugar a molts jocs per aprendre i practicar vocabulari de Christmas: memory, domino, puzzles, colour sorting, playdough mats, dry erase labyrinths and pre-writing practice… Fins i tot, vam crear un Christmas Tree amb fang blanc! Hi estampem la mà, el pintem, el decorem amb pompons i finalment dibuixem l’estrella amb un retolador especial.

 

 

 

 

 

 

 

Més tard, vam treballar el tema de la família mitjançant el conte “Families, families, families!” i molts recursos per a identificar els membres de la família més propers: Mummy, Daddy, Brother, Sister, Baby, Grandma, Grandpa. Una de les tasques que més ens va agradar va ser el dibuix de la nostra família, tots dins una casa elaborada amb depressors. Cadascú va explicar als altres els membres de la seva família un cop acabat el dibuix:

 

 

 

 

Durant el mes de gener vam treballar l’hivern de més a prop amb el conte “Froggy Gets Dressed”, gràcies al qual també vam poder aprendre algunes peces de roba en anglès: Jumper, trousers, boots, socks, jacket, coat, gloves, hat, scarf… Ens ho vam passar d’allò més bé vestint el nostre Froggy, cantant “Put on your boots!”, “Let’s Get Dressed”, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Per últim, aquest mes de febrer hem après més sobre el nostre cos, com sempre a través del joc, i també mentre ballem i cantem “Head, Shoulders, Knees and Toes”, “Walking, walking”, “Shake it Out”, etc. A més a més, vam confeccionar una roda per poder recordar totes les parts del cos de la cançó “Head, Shoulders, Knees and Toes”. Amb un mirall, ens mirem de quin color tenim els ulls, la boca,… després pintem i punxem la roda i la tapa, de manera que quan la girem, surt una part del cos diferent seguint l’ordre de la cançó:

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, aquestes darreres setmanes hem treballat a partir del conte “Pete the Cat: I Love My White Shoes”, ja que com bé sabeu, hem impulsat el projecte d’Escola “sabates” amb activitats i vivències des de diversos àmbits, inclòs a English.

Fixant-nos en la portada del conte, veiem que hi apareix un gat que porta sabates. De quin color són? I nosaltres, portem sabates? Botes? De quin color són? Quin és el teu color preferit?… Mentre llegim el conte, descobrim que cada cop que Pete the Cat trepitja un element d’un color, les seves sabates canvien al color d’aquest: strawberries – red, blueberries – blue, mud – brown, water – white (because it washed all the colours!!).

I a mesura que canvien els colors de les seves sabates, també les hi canviem al nostre Pete the Cat fet amb cartró. Tenir un puppet ens ajuda molt a seguir el conte i a estar ben atents!!

Després de sentir el conte, vam preparar un mini book sobre Pete the Cat, on vam pintar les seves sabates de diferents colors a cada pàgina: red, orange, yellow, green, blue, purple and pink. Sobre cada sabata, a un requadre, vam dibuixar i pintar també un element del mateix color que hauria fet que les sabates del Pete canviessin a aquest color. Per aquest fi, vam consultar diferents pòsters on a cada color hi apareixien diferents elements (objectes, joguines o fruita) i vam escollir el que més ens agradava.

 

 

 

 

 

 

 

 

Per suposat, hem jugat molt també amb recursos manipulatius (memory, puzzles, bingo,…) i també alguns de digitals amb la PDI!

 

 

 

 

 

 

 

 

Voleu escoltar les cançons que cantem a classe? Recordeu que les podeu trobar totes al següent enllaç:

ENGLISH SONGS – E.I. 4

See you soon!!