Under the Sea!

A English,  durant les nostres rutines practiquem les salutacions, temps atmosfèric, sentiments, estació de l’any… Recordeu que podeu practicar les cançons i altres activitats amb el Genially en el que es recullen els aprenentatges d’anglès!

Aquestes setmanes estem aprenent nou vocabulari en relació als animals del mar: cantem cançons, contes, practiquem vocabulari mitjançant flashcards, jocs de moviment, jocs manipulatius,  i activitats amb la PDI.

Ens ho passem d’allò més bé practicant vocabulari jugant amb “flyswatters”! Escoltem la paraula que la Marga ens indica i la toquem amb la pala.

També hem jugat al bingo dels animals marins! Un a un, posem la mà dins una bossa per treure la imatge d’un animal i dir el nom en veu alta. Si el tenim a la nostra targeta, el cobrim amb una pedreta. Quan els tenim tots… BINGO!