Un dia a la granja

Aquesta setmana ELS TIMBALS hem fet una excursió a la granja Can Castellví i per preparar-nos, durant la setmana hem fet diferents activitats relacionades amb aquest tema. Com és la feina d’una granja, quins animals hi podem trobar i …que mengen?

Desprès de mirar un conte on hem vist imatges de una granja, hem fet un minimon a la classe amb els diferents animalets que hem vist, i hem jugat a un joc molt divertit, havíem de trobar els animalets que pensàvem que hi vivien a la granja, hem posa’t palla i blat de moro i hem jugat una bona estona imitant els sons de les cabretes, els porcs, el gall, la gallina…

 

 

 

 

 

 

I per fi ha arribat el gran dia!!!! Tots ben preparats i amb molta il·lusió, hem pujat al autocar… i cap a Can Castellví!!!!

Quan hem arribat ens esperaven la Montse i en David, els monitors de la granja que ens han acompanyat per fer les diferents activitats que ens tenien preparades.

El primer que hem fet és anar a veure els ponis, i ens han preguntat si hi volíem pujar, alguns hem dit que si i d’altres hem preferit només mirar.

Desprès, hem anat a donar de menjar a les cabretes, els ases i uns conillets molt entremaliats que movien els bigotis demanant menjar!!!! Hi havia uns emús que eren molt grans!!!!  I un paó reial amb unes plomes precioses.

 

 

 

 

 

 

Hem donat de menjar a les gallines i hem agafat ous per posar-los dins un cistell. Que divertides amb el seu co-co-co coooc!!!!!

Com que feia molta calor, abans d’anar a veure els cérvols, ens hem remullat una mica amb una mànega i hem vist una petita bassa on hi havia peixos i unes tortugues, les hem acariciat i …quina closca més dura!!!!!

 

 

 

 

 

 

Desprès de passar-ho molt bé amb tots els animals, ens hem assegut a taula i hem menjat amb molta gana els entrepans tan bons que ens han preparat els cuiners de l’escola.

 

I contents i amb una mica de pena, ens hem acomiadat de la granja i els seus habitants, hem pujat al autocar i amb el cansament de tantes emocions, hem fet una becaineta fins que hem arribat a l’escola.

 

 

 

 

 

 

Fins la setmana vinent!!!!!