Under the Sea!

A English,  durant les nostres rutines practiquem les salutacions, temps atmosfèric, sentiments, estació de l’any… Recordeu que podeu practicar les cançons i altres activitats amb el Genially en el que es recullen els aprenentatges d’anglès!

Aquestes setmanes estem aprenent nou vocabulari en relació als animals del mar: cantem cançons, contes, practiquem vocabulari mitjançant flashcards, jocs de moviment, jocs manipulatius,  i activitats amb la PDI.

Ens ho passem d’allò més bé practicant vocabulari jugant amb “flyswatters”! Escoltem la paraula que la Marga ens indica i la toquem amb la pala.

Amb el conte “The Rainbow Fish”, després de parlar sobre els sentiments dels peixos quan el Rainbow Fish no compartia i quan sí que ho va fer, vam pensar en els diferents moments en que nosaltres també compartim: amb els nostres amics i amigues, germans i germanes, companys i companyes… I vam fer un dibuix explicant què compartim i amb qui.