Clic cloc …clic cloc fa el meu poni!!!!

Els TIMBALS hem tornat molt emocionats del cap de setmana llarg recordant l’excursió a la granja, hem parlat dels animals que vam veure i mirant imatges  hem triat els que recordàvem que hi vivien a Can Castellví!!!

De tos els que hem recordat, hem triat com a preferit els ponis, ja que ens van agradar molt. Hem observat com són, que mengen i on viuen i hem descobert que s’assemblen molt als cavalls, però són una mica més petits. També tenen una cua llarga i una crinera amb molt cabell!!!!

Hem pintat amb ceres un infant pujant en poni tenint en compte els colors de les seves parts del cos: cap, cos i potes de color marró i la cua i la crinera de color ocre. Després cadascú, lliurement, ha triat de quin color volia acolorir la roba.

I com vam gaudir tant de l’experiència de fer de genets, hem enganxat la foto de la nostra cara al lloc on aniria el cap i…. sorpresa!!!!! Som nosaltres dalt del poni!!!!!

Mireu que divertits que hem quedat!!!!

Ens retrobem la setmana vinent!!!! Bon cap de setmana!!!

ELS TIMBALS