Sabates fora!

Portem un parell de setmanes amb ganes de treure’ns les sabates i els mitjos. I aquesta vegada hem tingut el gust de poder anar pel pati descalços!

Així doncs, ens hem descalçat i hem trepitjat els diferents materials que el pati ens proporciona. Entre ells la gespa, la sorra, la pedra, el plàstic del tobogan, entre d’altres. Hem pogut gaudir de les diferents textures i temperatures d’aquesta diversitat de materials.

A més a més, vam incorporar oueres al circuit sensorial. Ens va semblar un material molt curiós, amb formes punxegudes però alhora toves. Així mateix, ens vam animar i, amb l’ajuda de les mestres, vam caminar per sobre d’aquestes.

I és que, caminar descalç aporta grans beneficis per a la salut, però a més a més, ens aporta plaer, estones de xalar, de guanyar agilitat i dona llibertat de moviment… i això, és una experiència gratificant i molt divertida!