Descobrim les abelles

Ja fa un parell de setmanes que va sorgir a la classe interés per les abelles… Doncs: mans a l’obra!

Des de llavors vam començar a descobrir com són les abelles, n’han fet una cadascú per després poder-hi jugar, han pintat i fet màgia! (simetria), les han dibuixat amb pintura, han construit ruscs de diferents maneres, han simulat el vol per practicar la motricitat fina i nocions espacials….

A classe sovint sona la cançó de les abelles…

De seguida vam aprofitar el nostre projecte STEAM per fer una de les activitats d’intercanvi amb una altra escola d’Infantil, en aquest cas, va ser plantejar un “experiment” on tot jugant, els nens i les nenes poguessin entendre com fan la pol·linització les abelles. Com? fent-ho! Només van haver d’escoltar les instruccions de la vaca Maca i el bou Jou.  Mireu:

i seguirem gaudint a la taula d’experimentació i en moltes més activitats que tenim previstes!