Les COLÒNIES de P3, P4 i P5!

Aquesta setmana ha estat molt ESPECIAL pels nens i nenes del Parvulari de l’escola, hem marxat de COLÒNIES!

Dilluns ens vam trobar a la parada de l’autocar amb totes les motxilles a punt i amb moltes ganes, emoció, il·lusió… i també una mica de nervis ja que eren les primeres colònies que vivien els nens i nenes dels tres graus.

En arribar a la casa de colònies Can Mas, ens esperaven un grup de monitors i monitores molt divertits i enèrgics amb moltes ganes de fer-nos-ho passar bé! Primer de tot vam esmorzar per agafar energia i tot seguit vam anar a conèixer l’hort i la granja de la casa.

Vam conèixer a la vaca Filomena, la truja Marilyn, el poni Melenas, les gallines, les ovelles, els conills…. els vam poder donar de menjar i compartir una estona amb tots ells. També vam passejar per l’hort on vam veure la tomaquera, els enciams, els pèsols… i les herbes remeieres que tenien!

Ens ho vam passar molt bé però teniem moltes ganes de veure les habitacions, els llits, el menjador… estavem molt emocionats!

La Núria ens va preparar uns menjars molt bons i cada dia tres o quatre nens i nenes de cada grup s’encarregaven de parar, desparar i escombrar el menjador.

També ens ho vam passar molt bé fent galetes (P3 i P4) i melmelada de poma (P5) i unes bossetes d’olor amb herbetes de romaní que nosaltres mateixos vam anar a collir.

I després de tot això encara ens quedava energia per fer el joc de nit i la súper esperada discoteca de l’última nit on vam ballar i ballar fins que va ser hora d’anar a dormir.

Dimecres, vam tornar a fer les motxilles per tornar a Barcelona on les famílies ens esperaven amb moltes ganes de veure’ns, i nosaltres també!

Després d’una bona dutxa i de dormir moltes hores ens vam retrobar dijous a l’escola i aquests dos dies hem estat fent la cloenda de les colònies. Hem parlat de les coses que més ens van agradar, hem recordat la casa de colònies i hem fet uns dibuixos molt bonics.

Us deixem unes fotos perquè us en feu una idea:

P3 PINGÜINS

P4 GATETS I GATETES

P5 ESTRELLES

Aquests dos dies també hem aprofitat per fer la tria de l’últim projecte del curs i finalment la cosa ha quedat així:

P3 Flamencs  –  P4 Taurons  –  P5 guepards

Les properes setmanes se’ns gira feina, ja us anirem explicant tot el que anem fent!

Bon cap de setmana!

MESTRES DE PARVULARI