Dolces cireres!!!!!

Aquesta setmana hem explicat que a la primavera podem trobar molts tipus de fruites diferents i una d’elles són les cireres. Les hem observat i hem vist que tenen un pinyol rodonet dins, amb molta paciència, l’hem tret i qui ha volgut les ha tastat i eren molt dolces. A la majoria ens han agradat tant…que en voliem més!!!!!!

Després, amb el seu suc, hem pintat unes cireres molt xules, les fulles les hem pintat amb ceres de color verd.

Un cop acabades, hem utilitzat el punxó per resseguir la silueta de les cireres.

I com ens han agradat tant, les hem posat a l’arbre de la classe on també hem afegit unes boletes de plastilina de color vermell que imiten la forma rodona d’aquest fruit.

I per acabar aquesta setmana, a la sessió de Psicomotricitat hem fet un joc amb aros , pilotes i uns recipients de diferents colors, els hem anat agrupant segons el color per treballar la discriminació dels colors bàsics, vermell,blau i groc. 

 

 

 

 

 

 

I la setmana vinent els TIMBALS anem d’excursió a la granja!!!