Setmana animada a P4!

Aquesta setmana ha estat plena de sorpreses!

Dilluns hem començat parlant del cap de setmana, hem fet el dibuix del que més ens ha agradat i hem escrit una paraula que donava sentit al nostre cap de setmana.

Dimecres 11 de maig era Sant Ponç i hem celebrat aquesta festa anant al Parc Güell a passejar i observar les herbes remeieres que hi ha pel camí. Hem trobat espígol, maria lluïsa, romaní i santolina. En tornar a l’escola les hem dibuixat entre tots i les hem penjat a la paret de la classe per decorar-la! També hem fet una medalla de fang amb les herbes aromàtiques que hem treballat.

També hem gaudit de l’espectacle PINTAMÚSICA que ens ha vingut a fer a l’escola la companyia del Petit Romea. Ens ha agradat molt i encara voliem més!

També hem jugat als jocs del 3X3 Mou-te que ens han compartit els nostres companys i companyes de Virolai Grimm i Virolai Petit. En hem divertit molt amb els aros, les cordes i els cons…

A la sessió de pintura hem deixat volar la nostra imaginació i hem fet uns dibuixos lliures molt bonics i plens de colors.

A més a més també hem construït unes estructures molt originals amb uns pals i unes boles que tenim noves. Ens ha agradat molt aquest material i hem demanat poder tornar a jugar un altre dia!

Bon cap de setmana!

GATETS I GATETES