Per Sant Ponç… mel i petons!!!!

Aquesta setmana és la setmana de Sant Ponç i ha estat plena d’emocions!!! L’hem començat observant i olorant menta per després posar algunes fulles en unes glaçoneres i posar-les al congelador.

Un cop congelats, els vam posar a unes safates grans, que freds que estaven!!!!! Al tirar aigua calenta per sobre… es va desfer i van sortir les fulles de menta!!!

Per celebrar Sant Ponç és tradició fer la fira de les herbes remeieres i la mel…i nosaltres també ho hem volgut celebrar! Al nostre mural de primavera de la classe van venir unes quantes abelles buscant el pol·len de les flors per fer mel!!!!

També ens han visitat la companyia de teatre del Petit Romea a representar-nos el seu espectacle PINTAMÚSICA, com vam gaudir!!!!!!

A la sessió de Psicomotricitat, ens vam transformar en abelles per buscar el pol·len de les flors i portar-lo al rusc!!!!! Quines abelles més feineres!!!!

I per acabar aquesta setmana tan divertida, hem experimentat amb herbes remeieres: farigola, romaní, espígol i flors de camamilla i les hem ficat dins una bosseta per fer olor!!!!

Bon cap de setmana !!!

ELS TIMBALS