A P4 donem la benvinguda al mes de MAIG

Hem iniciat la setmana donant la benvinguda al mes de maig amb la dita: Al maig es pesquen sardines a raig.

També hem aprofitat per parlar de les mares, hem escrit el seu nom, les hem dibuixat i hem compartir allò que més ens agrada d’elles amb els companys i companyes de la classe.

Aquests dies seguim parlant de la primavera: dels seus colors, les fulles verdes, les margarides, les marietes, els ruscs de les abelles…

Hem observat les flors de margarida i les hem dibuixat, mireu quins gerros més bonics ens han quedat! També hem completat el mural que vam fer la setmana passada amb marietes i margarides.

 

 

Als tallers de migdia hem reforçat la grafomotricitat calcant unes flors amb les taules de llum, fent unes sanefes i repassant el traç de la numeració amb la farina de galeta. A la sessió de pintura hem acolorit amb el pinzell, amb molta precisió i atenció.

 

 

 

 

 

 

També  hem treballat geometria creant un COR amb les peces del tangram i punxant i acolorint amb café un hexàgon per crear un rusc d’abelles entre tots i totes. Ens ho hem passat molt bé!

Però això no és tot! A meitat de setmana hem gaudit d’una súper sortida al bosc d’aventures fent l’activitat: camina descalç. Ha estat una experiència única, molt divertida i l’hem compartit amb els altres companys i companyes de P4 de Virolai Petit i Virolai Grimm. Després de dues hores caminant descalços per diferents textures i estats de la terra hem valorat molt tornar-nos a posar les bambes per caminar!

Aquesta sortida forma part del projecte 3X3 MOU-TE! La setmana vinent jugarem als jocs que els infants de Petit i Grimm s’han inventat per nosaltres, ja us explicarem en que consisteixen.

Molt bon cap de setmana!

GATETS I GATETES