Sortida 3×3 Camina descalç

Aquests dies hem estat engrescats amb el projecte 3×3. Hem inventat un joc molt ‘xulu’ amb material que hem compartit amb els nostres companys i companyes de P4 de Grimm  i de Reina Elisenda. I estem començant a gaudir dels que ens han enviat ells.

I com a cloenda, hem fet una sortida els tres grups plegats a Camina descalç (Arbúcies), on vam poder gaudir d’un recorregut al bosc on l’havíem de fer sense sabates ni mitjons. Així que no només vam gaudir de la natura sinó que a més a més vam experimentar amb els sentits… trepitjar tantes i tantes textures diferents amb els peus va ser una sensació increïble, també vam haver d’obrir molt els ulls per trobar entre el bosc uns animalons que primerament vam endevinar quins eren a partir de la seva petjada; d’altra banda, vam esbrinar què estàvem olorant i ens vam deixar emportar fent i escoltant sons amb uns instruments molt diferents als que estem acostumats a veure.

Aquí us deixem un tastet de com vam gaudir a la sortida…ens quedem amb un molt bon record!!!