Els Timbals experimentem amb flors!!!!

Aquesta setmana hem experimentat amb pètals de flors , hem comprovat que n’hi ha de diferents mides i colors!!!! El seu tacte és suau i fan molt bona olor!!!! Hem fet diverses activitats amb aquests, els hem observat a través de la taula de llum

També hem manipulat fang blanc i després de jugar una bona estona fent boletes, xurros i diferents formes, hem fet una bola gran, l’hem aixafat i hem anat enganxant trossets de pètals… i ens ha quedat un petjapapers molt bonic.

També hem fet una sessió de Psicomotricitat molt divertida amb robes de diferents mides, ens hem amagat i ens hem gronxat.

Per acabar la setmana hem fet un mural grupal amb la resta de pètals i l’hem posa’t a la classe per guarnir-la ben bonica de primavera.

ELS TIMBALS us desitgem molt bon cap de setmana!!!