P3. Comença Maig.

Pel maig, cada dia un raig.

Aprenem la dita del mes de maig i en acabar el mes i, després d’anotar dia a dia el temps, farem el recompte i comprovarem quants dies ha plogut☔ i mirarem si la dita es compleix.

Hem començat el mes amb molts refredats i trobem a faltar a tots els nens i nenes que aquests dies no són a l’escola i els enviem un petonet esperant que aviat tornin i ja estiguin bé. 😘

Aquesta setmana hem parlat de les flors i d’algun que altre insecte.  El nom de les flors, la forma dels pètals, els estams, la tija, les fulles…

Hem pogut observar la Ginesta, un arbust que floreix cap al maig i que té unes flors grogues d’una olor molt característica, té poques fulles i la seva tija és ferma.

Observació d’un ram de Ginesta i una rosa.

Hem observat una rosa 🌹 li hem tret tots els pètals i hem vist els seus estams. Ens ha semblat molt curiosa.

La 🌹

També hem compartit molts contes, un d’ells el “SUPERCUC” que ens ha inspirat per representar un prat de flors i dibuixar alguns insectes molt característics d’aquesta estació: l’abella 🐝 i la marieta 🐞.

Prat amb flors
Abelles i marietes

Hem seguit practicant el traç divers i amb indicacions en anglès, també els números, hem resseguit numeració amb plastilina i hem començat a tallar amb tisores ✂️.

Traç
Numeració

Hem compartit moments de joc molt bonics.

Joc compartit

Seguim observant els canvis dels cucs de seda 🐛que ja han posat ous. I hem jugat amb les figures geomètriques.🟨🔵🔺

Figures geomètriques

Esperem que gaudiu compartint el que hem fet. Passeu un bon cap de setmana.

P3. Pingüins Escola Reina Elisenda VIROLAI