Experimentem amb flors

Com diu la dita la primavera la sang altera i, tot i que a vegades la pluja ens deixa sense pati… les nostres ganes de jugar i experimentar no s’esgoten. I és que, aquesta estació i aquests canvis de temps també ens ofereixen coses molt boniques. Aquesta vegada hem experimentat amb flors!

Així doncs, en aquest post us volem mostrar diferents activitats que hem fet durant aquesta setmana gràcies a la vostra col·laboració.

Hem pogut fer una experimentació amb flors i textures molt bonica. La primera activitat va ser observar les flors a través de la taula de llum. Hem conegut noves sensacions, colors, olors, tipus de flors, les diferents parts que tenen... 

Aquestes les hem volgut deixar impreses en massa de sal per decorar la classe. Això també ens va permetre experimentar amb diferents tipus de farina i amb sal. Ens hem adonat que si barregem tots aquests ingredients amb aigua, es forma una massa viscosa molt divertida.

És per aquest motiu, que hem aprofitat l’adherència de la massa per enganxar-hi les flors i crear, així, decoració per a la classe. Què us sembla el procés i el resultat? 

Nosaltres ens ho hem passat d’allò més bé:)