P5 anem a la granja!

Bona tarda, famílies!

Aquesta setmana passada vam anar, per fi, a la granja! Va ser un dia molt complet, en la que les estrelles estaven molt emocionats i emocionades! Vam fer un passeig pel bosc, on vam conèixer la fada de la primavera, vam donar una volteta en carro i cavall i ens van pintar les cares de molts colors. També vam poder veure els animals de la granja: oques, ànecs, gallines i galls, emús, conills, porcs vietnamites, ovelles, cabres, cavalls i vaques! La monitora ens va explicar moltes curiositats sobre cada animal.

A més a més, també hem estat treballant en el conte que vam crear col·lectivament,”La conilleta d’orelles petites”, i l’hem pogut acabar! Un cop vam acabar la part plàstica, vam preparar-nos un guió i vam gravar-nos a nosaltres mateixos/es explicant el conte! Ja tenim el vídeo acabat i tenim moltes ganes d’ensenyar-vos-el i que els podeu gaudir. Un cop finiquitat, el vam visualitzar tots i totes juntes i els va fer molta il·lusió escoltar-se com a contacontes.

Per altra banda, l’observació dels nostres cucs de seda segueix en marxa… Un d’ells ja ha format un capoll! Vam poder aprofitar per observar-lo i documentar-ho com autèntics científics i científiques!

També hem començat amb la decoració de la classe amb la temàtica d’ous de Pasqua! N’estem fent diferents traços personalitzats i aquarel·la per deixar la classe ben colorida. Mireu què bonics!

 

Finalment, hem iniciat ja la portada de l’àlbum del segon trimestre amb temàtica de primavera! Vam fer estampació amb forma de fulles, el traç dels seus nervis, un gira-sol amb un raspall de dents… Ens està quedant preciosa i hem gaudit molt de fer-la!


Esperem que us hagi agradat, famílies!

Una abraçada forta!

Clara G i Les Estrelles.