Celebrem Pasqua!!!!

Com ja sabeu, a l’escola ens agrada molt cel.lebrar les tradicions i ja que aviat serà Pasqua, hem parlat de quines són les coses més típiques que podem trobar en aquestes dates com: els  ous de xocolata, la mona de Pasqua amb els seus pollets grocs o les plomes de colorins i  hem fet diferents activitats relacionades amb aquesta festa.

Per fer la nostra mona de Pasqua, hem pintat amb pinzell i color groc unes oueres per fer un pollet, i hem posat l’ou fet amb la pasta de sal que vam preparar la setmana passada.

 

 

 

 

 

 

Hem pintat els ulls amb retolador negre i la cresta l’hem fet amb paper pinotxo, després l’hem decorat amb unes plomes de colorins molt boniques!!!!

 

 

 

 

 

Hem pintat amb pinyes i pintura de tres colors diferents i al barrejar-se les pintures, ha aparegut el color marró, com el de la xocolata. Amb el resultat hem aprofitat per fer-nos uns ous per la corona.

Per fer-los més bonics, els  hem decorat amb gomets de colors i estrelles daurades i platejades.

 

 

 

 

 

Hem fet una sessió de psicomotricitat molt divertida buscant els ous de Pasqua que estaven amagats per tot l’espai dins de diferents materials com ara: mocadors de colors, paper de diari, galledes… que bé ens ho hem passat!!!!

Us desitgem molt bona Pasqua i ens retrobarem a la tornada!!!!

ELS TIMBALS