P5 creem un conte entre tots i totes!

Bona tarda, famílies!

La setmana passada vam continuar treballant la granja però d’una manera diferent: a partir de la creació d’un conte col·lectiu! Iniciant, així, el projecte artístic d’aquest segon trimestre, va sortir una història creada per ells i elles mateixes… No us podem desvelar molts detalls, ja que volem que sigui una sorpresa per tots i totes vosaltres!

A partir de la història, vam haver de pensar el format del conte, els seus escenaris, el material amb què faríem cada cosa, als personatges… Amb paciència, organització i imaginació, tot va començar a agafar forma! 

 

Aprofitant tota mena de tècniques: estampació amb esponges, pintura amb raspalls de dents, collage amb elements reals i amb retalls de diferents tipus de papers… Està quedant preciós! Mireu, mireu…

Finalment, també hem treballat la figura de l’espantaocells, la seva forma humana, les peces de roba divertides i creatives i la seva funció als cultius de la granja. Les estrelles van crear cada un/a el seu propi espantaocells a diferents murals molt bonics i acolorits!

Esperem que us hagi agradat! Bona setmana a tothom 🙂

Clara i la classe de les Estrelles.