Que grans ens estem fent!!!!!

Aquesta setmana hem començat a fer els preparatius per fer la Mona de Pasqua. Hem barrejat farina, sal i aigua per preparar la masa i hem gaudit molt manipulant  i preparant la pasta de sal. Després, hem fet “bola , boleta” i ens han quedat uns  ous de pasqua molt bonics, hem fet de diferents mides…grans i petits!

Potenciar i treballar la psicomotricitat en la primera infància és molt important pel desenvolupament motriu, cognitiu, comunicatiu i afectiu dels infants.  Els infants creixen, juguen i aprenen  a través del moviment i de la relació amb els altres i amb el món que els envolta. Podem utilitzar diferents materials per potenciar la psicomotricitat, el més important és tenir un espai ampli i segur i oferir materials per que cada infant posi a prova les seves posibilitats. El paper de l’adult és d’observador, hem de deixar desenvolupar la seva imaginació i que ells mateixos autoregulin el que són capaços de fer i el que no.

Aquesta setmana, el material ofert eren robes i mocadors, ens hem amagat, hem ballat i hem fet saltar una pilota.

 

 

 

 

 

Hem celebrat  dos aniversaris, la Sara i l’Arianna ja han fet 3 anys!!!!! Els hem fet una corona i ens ho hem passat molt bé cantant i ballant!!!!

Ens retrobem la propera setmana on ens esperen moltes sorpreses!!!!!

ELS TIMBALS