A P4 donem la benvinguda a la PRIMAVERA!

Hem iniciat la setmana donant la benvinguda a la nova estació, la primavera! Tot i que el temps no ens acompanya hem parlat dels canvis que s’aniran produint en aquesta estació de l’any plena de flors, insectes i colors!

Hem escrit la paraula PRIMAVERA al terra, hem repassat i pronunciat els sons de les lletres que la componen i finalment amb els guixos de colors hem sembrat el terra de flors. Als tallers de migdia hem passat per diferents estacions on podiem construir flors amb diferents materials: botons, plastilina i peces de fusta de colors.

I per acabar-ho de celebrar hem acolorit una medalla amb ceres i aquarel·les per penjar a casa i omplir-ho tot de color.

Hem baixat al pati gran per veure com estan començant a brotar alguns arbres i hem vist que l’arbre de la morera comença a tenir les primeres fulles, li hem demanat al Gonçal si ens podia agafar unes quantes pels cucs de seda. S’han posat molt contents de poder menjar les primeres fulles tendres i verdes!

Entre flors i cucs de seda seguim treballant el projecte de la granja i amb la participació de tots i totes hem creat la nostra: La granja de P4!  Mireu que bonica ens ha quedat, hem tingut en compte tots els detalls i el més important és que ens ho hem passat molt bé dibuixant-la!

Us compartim una cançó que ens hem après aquests dies i que ens agrada molt! Vigileu que enganxa i l’anireu cantant a tot hora! https://www.youtube.com/watch?v=oCMLc-YkMI8

Divendres, a la sessió de pintura, hem començat a preparar la nostra tapa per l’àlbum de les feinetes d’aquest segon trimestre. No us volem explicar com serà però de moment us avancem unes fotos per deixar volar la vostra imaginació…

Mentre esperavem el nostre torn hem gaudit molt jugant a les peces de construccions Kapla, mireu quina imaginació tenim… Aquestes fustes ens agraden molt i fomentem molt la imaginació, atenció, concentració i precisió!

Bon cap de setmana!

GATETS I GATETES