Et diré un secret molt fi…..

Aquesta setmana l’hem començat parlant de la Primavera i hem après aquest trosset d’un poema molt bonic que diu:

                                                         Et diré un secret molt fi,                                                                                                               la primavera és aquí!                                                                                                                    Ha cantat una cançó…                                                                                                                   i ha florit el teu balcó.

Hem parlat dels colors que hi trobem en aquesta estació de l’any i després de jugar amb papers de seda de diferents colors, els hem enganxat a una cartolina per fer una corona molt acolorida.

 

I per decorar la classe, amb pintura de color verd i diferents estris com fregalls, raspalls de dents i de rentar la roba, hem fet un mural molt gran representant un camp de gespa on mica en mica anirem enganxant les flors i els insectes que aniran apareixent durant la primavera.

El primer que hem enganxat són flors, cadascú de nosaltres vam triar les ceres dels colors que volíem i les vam pintar. Per fer el pol·len vam enganxar un gomet groc. Ens esta quedant un mural molt bonic!!!!!

Ens retrobem la setmana vinent per explicar-vos noves experiències!!!

ELS TIMBALS