Setmana curta però molt ben aprofitada a P4!

Aquesta setmana tot i ser de quatre dies n’hem tret molt profit!

Hem repassat la grafia dels números treballats de diferents maneres: amb els cotxes i els números grans, fent un dictat de números amb els daus, dibuixant números divertits amb guixos…  També hem aprofitat per treballar la descomposició del número 2  amb les regletes de Cuisenaire.

 

 

 

 

 

 

Dijous 3 de març hem celebrat la Festa de Sant Medir, tan típica del nostre barri. Hem acolorit un caramel i hem fet un simulacre a la classe: ens hem preparat uns escuts per grups per fer les colles i després hem pujat a la carrossa o al cavall (dibuixats al terra amb guixos) per llençar caramels als companys i companyes. Ens ho hem passat molt i molt bé!

La sessió de pintura d’aquesta setmana ha estat lliure i han quedat unes obres d’art molt originals i colorides. Sembla que tenim ganes de donar la benvinguda a la primavera!

Per acabar la setmana hem anat a l’hort a observar les faves que vam trasplantar la setmana passada i hem aprofitat per dibuixar-les. Hem vist que han crescut molt i sembla que hi ha tres pisos de fulles.

Ja us hem dit que ha estat una setmana molt profitosa!

Fins la setmana vinent!

GATETS I GATETES