A P3 compartim una setmana ben dolça!!

Setmana curta i dolça!

Com de costum hem començat la setmana compartint el nostre cap de setmana amb els companys i companyes del grup. Aquesta vegada hem fet un dibuix col·laboratiu i ens hem explicat les experiències viscudes amb les famílies.

Dibuix del cap de setmana.

Hem recordat el dia de Carnaval i hem dibuixat el Rei Carnestoltes! Recordar la festa de la setmana passada ens ha fet passar una bona estona. 🎭

Hem seguit observant els cucs de seda, estan molt crescuts i veiem que mengen molt i fan moltes caques!!! 🐛

Cucs de seda.

La setmana ha sigut emocionant perquè ens hem preparat per celebrar una de les festes més dolces de l’any, Sant Medir! Hem après una cançó, hem fet un petit detall per dur a la mà i saludar a les colles, hem dibuixat caramels i hem fet recomptes mil. 🍬

Preparem els caramels!!!
Recomptes amb els caramels que hem collit.

Durant la setmana també ens hem aturat a conèixer una Vella que té 7 cames, la Vella Quaresma, li hem fet la faldilla i li hem penjat les cames que hem fet i decorat entre totes les nenes i nens del Parvulari. Mireu-la!  Des d’aquesta setmana la farem servir per comptar les setmanes que falten per arribar a la Setmana Santa. 👠👟👞🥿👡🩰

Faldilla i cames de la Vella Quaresma.

 

I per acabar la setmana hem compartit una sessió de psicomotricitat amb un circuit molt divertit.

Circuit de psicomotricitat.

Gaudiu del cap de setmana!!!! 🌧️☔

P3. Pingüins

Escola Reina Elisenda Virolai