El color groc de l’abella i la llimona.

Els Timbals hem començat la setmana celebrant Sant Ponç, patró de les herbes aromàtiques. Hem olorat plantetes com la menta, el julivert i l’alfàbrega. També hem begut infusions com la camamilla i la menta poliol.

Amb el conte de l’abella, hem conegut aquest insecte tan interessant i treballador! Hem tastat la mel que fan les abelles, hem vist i tocat un rusc i hem observat una súper abella de veritat dissecada.

Com activitat de la setmana, hem manipulat i experimentat amb sal i farina!

Hem barrejat aquests dos material amb aigua, que prèviament hem tenyit de color groc. Hem aconseguit fer una massa de sal, amb la que hem fet boletes amb forma d’ abella i els hi hem posat ales transparents.

Hem visitat l’arbre del llimoner que tenim a l’escola. Hem pogut observar com les abelles agafen pol·len i oloren les seves flors. També hem manipulat llimones de color groc i hem fet suc.

BON CAP DE SETMANA 😉