Zum…zum…fa l’abella…..

Aquesta setmana hem parlat del color groc i hem buscat al nostre voltant coses d’aquest color. Hem trobat les flors, les joguines, el solles llimones… i les abelles!!!!!!

A la sessió de psicomotricitat, hem jugat amb uns globus disfressats d’abelles. Els més grans els hem fet passar per dins dels cercles  i els més petits els hem perseguit i els hem fet volar.

 

 

 

 

 

 

Donat que va coincidir que dimarts era Sant Ponç, hem experimentat amb herbes aromàtiques i hem observat com són, quina olor fan…. Després hem vist que al posar aigua calenta a sobre d’algunes d’elles com la menta  o la camamilla… l’aigua canvia de color!!!!  Els més decidits l’hem volgut tastar i ens ha agradat molt!!!!!!

També hem experimentat amb llimones, les hem olorat, tallat, tastat… i hem fet suc! Que àcides!!!! Però amb una mica de mel de les abelles està més dolç!!!!

Hem fet unes abelles molt boniques amb pasta de sal i els hi hem fet un rusc estampant amb paper de bombolles que hem pintat amb pintura de color groc.  Mireu quin goig que fa!!!!

Ens tornem a trobar la setmana vinent, com que aquest tema ens està donant molt de joc seguirem fent activitats relacionades amb el groc i les abelles.

Bon cap de setmana!!!!