La tecnologia al servei dels nous reptes

Aquesta setmana, com cada curs, els alumnes de 6è han fet una trobada, enguany virtual, amb els seus companys de 6è del Virolai. 

Es tracta d’una activitat de coneixement amb altres nenes i nens de la seva edat amb qui, probablement, coincidiran a primer d’ESO o en alguna altra activitat del barri.

En grup de tres, van posar-se en contacte a través de Google Meet per conèixer-se i compartir interessos i aficions. Més endavant, buscarem la manera de fer-nos arribar algun petit detallet, fet per ells, com a record de la trobada. Una activitat pensada per a desenvolupar les competències socials i les habilitats comunicatives dels nostres alumnes, habilitats necessàries totes elles en les nostres interaccions tant presents com futures.

I els de 5è? Els alumnes d’aquest grau van aprofitar per trobar-se tots al menjador i preparar-se per a resoldre reptes matemàtics. Anem escalfant motors per a participar, tot el cicle, en les proves Cangurs en la que podrem posar en marxa les nostres competències en la resolució de problemes

Ja ho veieu, hem passat una bona estona traient profit  de la tecnologia i preparant-nos per als reptes que ens esperen.