Els COETS donem la benvinguda a la Vella Quaresma!

Aquesta setmana el grup dels Dracs, Tigres i Coets hem donat la benvinguda a la Vella Quaresma! I hem aprofitat el tema per fer treballs manuals, música i dansa. Aquesta vella arrugada i xaruga ens anirà mostrant quantes setmanes ens queden per l’arribada de les vacances de Setmana Santa, el bon temps i la primavera. Així mateix a casa, cada diumenge amb la treball manual de la Vella Quaresma podreu compartir l’experiència i tallar una cama tot fent el compte enrere per l’arribada de la Pasqua. De ben segur us anirà molt bé per observar i parlar de com van passant les setmanes i preveure què farem per les vacances de Setmana Santa.

Us deixem l’enllaç el conte que hem estat treballant del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma:

I…hem fet pintura! Com ens agrada la pintura! Aquest cop ha sigut lliure. Hem pogut pintar i expressar tot allò que més ens agrada i ens posa contents i feliços. Com a bons artistes que som, li he posat un títol a la nostra creació. Mireu Mireu!

 

A psicomotricitat hem fet diferents proves amb PILOTES. L’objectiu de l’activitat és treballar la coordinació ull-mà i la seva motricitat gruixuda. Hem jugat a rebre i/o picar una pilota en moviment que arriba per l’aire, tirar una pilota amb una punteria determinada, etc. Són exercicis que d’alguna manera els estan aportant un granet de sorra en el seu futur aprenentatge en la lectura i l’escriptura.

Cada vegada ens fem més grans i anem ampliant els hàbits d’escriptura. Els nens i nenes de P-5 comencen a escriure la data a la pissarra. Entre tots i totes ens ajudem per recordar la data i reconèixer vocabulari que sovint utilitzem com: els dies de la setmana, mes, any, ahir, demà, etc.

I per acabar ben feliços i amb el cor ben content… Aquest divendres hem fet una dinàmica de grup amb l’ajuda d’una motxilla viatgera carregada de sorpreses. Hem treballat en equip per poder-la obrir fent les activitats i jocs que ens demanava, amb una consigna ben clara, treballar plegats i units. Finalment hem pogut esbrinar el codi per obrir-la i gaudir de les sorpreses. Però… ens ha agradat molt més el procés que la sorpresa final!

Em gaudit de valent!!

Esperem que gaudiu d’un bon cap de setmana “llarguet”, compartint totes les experiències viscudes.

Coets

Escola Reina Elisenda