Tallers de llengua i gamificació

Aquesta setmana hem estudiat les normes ortogràfiques relacionades amb les lletres C i Q. Algunes de les activitats realitzades han estat el jocs que podeu veure a les fotografies. En un d’ells havíem de relacionar imatges amb paraules que continguessin aquestes grafies. També hem jugat a “L’Oca de la C i la Q”. En funció de la casella on quèiem havíem de crear frases, buscar paraules o fer il·lustracions amb les lletres treballades.

 

 

 

 

 

 

Gamificar és un procés educatiu a través del qual les activitats d’aprenentatge són viscudes com un joc. Les tasques, que tant poden ser analògiques com digitals, fan que els nens i nenes participin activament en les dinàmiques i que augmenti la seva capacitat receptiva. Sovint aquesta metodologia també ens facilita el treball cooperatiu. A més a més el joc ens permet partir des dels interessos de l’alumnat per construir els aprenentatges a través de l’experimentació.

 

 

 

 

Quan a l’escola utilitzem aquesta metodologia mestres i alumnes gaudim molt de les activitats proposades mentre, sovint sense adonar-nos-en, integrem i consolidem molts aprenentatges.