A P3 seguim aprenent coses dels lleons i les lleones!

Aquesta setmana seguim endinsats en el nostre projecte d’aula: Els lleons i les lleones.

Hem après moltes coses que no sabiem i hem vist les diferències entre els lleons i les lleones, com per exemple que la lleona és la que caça, que el lleó té crinera i la lleona no, que el lleó és el que menja primer…

Però el que més ens ha agradat ha estat descobrir les mides d’un lleó real i l’hem comparat amb les nostres mides.

Primer de tot vam investigar sobre les mides del lleó i el vam situar en la cinta mètrica per veure fins on arribava. Seguidament ens vam voler medir per veure si som més alts que el lleó o no. Hem comprovat que el lleó encara és més alt que nosaltres.

També hem comprovat quants nens necessitem per fer la mida real del lleó i hem vist que necessitem uns dos nens d’un metre aproximadament.  Amb tot això ens ha quedat clar que el lleó és MOLT GRAN!

A la sessió de pintura vam pintura un tros de paper d’embalar de dos metres de llarg amb els colors del seu pèl per dibuixar un lleó molt bonic i MOLT GRAN! També li hem fet el seu habitat: la sabana.

Estem molt contents i orgullosos de la nostra producció!

Ens trobem la setmana vinent amb més coses dels lleons i les lleones!