L’experiment de l’ou

L’EXPERIMENT DE L’OU

 

Les darreres setmana de Science hem estat estudiant les part d’un cervell. Després hem estat preparant un experiment sobre com podem protegir un cervell d’una accident. Per simular-ho, vam fer veure que un ou dur era un cervell. Així doncs, l’experiment tractava de tirar un ou des del balcó de cicle superior fins al pati i aconseguir que no es trenqués, per això vam haver de portar material de protecció com caixes, esponges, cotó, globus, bosses…

 

L’experiment va ser molt divertit i ens va sortir força bé, vam tirar 13 ous i només es van trencar dos i dos es van esquerdar, tot i que creiem que algun es va trencar quan vam treure-li  la protecció.

 

A l’hora de realitzar l’experiment, ens vam organitzar per tirar l’ou, recollir-lo i treure-li la protecció de manera ordenada. Així, dues  persones tiraven l’ou per la finestra, després una persona pujava l’ou de baix fins a la classe i per últim dues persones trencaven la protecció i miraven si l’ou estava trencat o no. Finalment, a la llibreta de Science hi vam anotar les hipòtesis, els resultats i les conclusions.

 

La Zoe, la Carol i l’Alfred ens van fer fotos i vídeos a tots els grups mentre tiràvem l’ou, el recollíem i l’obríem per veure si s’havia trencat o no, aquí en teniu una petita mostra!