Concurs de lectura

Avui a la biblioteca hem celebrat la final del concurs de lectura en veu alta de l’Escola Virolai. Hi han participat 8 alumnes de Cicle superior, 2 de cada classe. Aquests 8 finalistes han estat triats pels mateixos companys/es de classe segons les seves habilitats lectores: fluïdesa, vocalització, to de veu, entonació i seguretat.

La gran final ha estat molt interessant i divertida, els 8 candidats han llegit dos contes molt entretinguts: “El vestit nou de l’emperador” i “El taller d’en Noel”. Després de les lectures, el jurat format per mestres i alumnes han sortit a deliberar, els ha costat força decidir-se perquè tots ho han fet molt bé i ha estat molt difícil triar només una persona. Finalment, però, han decidit que l’alumne que ens representarà al concurs en veu alta de la ciutat de Barcelona serà…. el Dario Ivars! La seva suplent serà la Clara Vico, una altra gran lectora. Felicitats a tots dos!