Treballem els conceptes LLARG-CURT

Això de I4 ja és una altre cosa! Cada dia aprenem un munt de coses, descobrim paraules noves, conceptes nous i junts anem omplint la nostra motxilla d’aprenentatges.

A partir de quelcom que coneixem moltíssim, els nostres NOMS, em treballat els conceptes LLARG i CURT. Hem contat les lletres del nostre nom, les hem retallat per a tornar-los a confegir i ens hem adonat que hi ha noms mooolt curts de només 3 lletres però que en tenim algun de llargíssim que en te 10!!!

Després de parlar-ne i treballar-ho a classe hem construït unes casetes per als nostres noms, agrupant-los segons la llargada (o nombre de lletres) i amb aquestes casetes ens hem adonat que tampoc són iguals. N’hi ha d’ALTES i de BAIXES i n’hi ha d’AMPLES i d’ESTRETES. Quatre conceptes més que afegim a la motxilla!

 

Seguim treballant! Això d’aprendre és un viatge molt emocionant!