Continuem amb el nostre projecte “podem crear colors?”

Hola famílies,

Ja portem unes quantes sessions treballant per poder donar-li resposta a la pregunta del nostre projecte “podem crear colors?”
Tot va començar amb l’arribada de 3 pots de pintura a la classe: el magenta, el groc i el blau. Només podrem pintar els nostres dibuixos amb aquests colors? On son la resta?
Hem tingut estones de conversa pensant i imaginant que podíem fer per trobar nous colors. Alguns creien que les pintures es creen a la fàbrica i que nosaltres no ho podríem fer i altres proposaven barrejar els colors i veure que sortia, a tots ens va agradar la idea, però quins colors? Com ho podíem fer?

La Rosi i l’Eva ens van portar el conte Colors i ens va donar alguna idea així que vam decidir posar-nos la bata i començar a experimentar-ho nosaltres mateixos…

Sembla que no cal que anem a la fàbrica, ja tenim nous colors el LILA, el TARONJA i el VERD i esperem continuar experimentant per poder-ne fer molts més, però ara ens ha sorgit una nova pregunta i ens agradaria saber si ens podeu ajudar a donar-li resposta: d’on surten el blau, el groc i el magenta? Com els podem crear?