English EI3 Colors – 3rd Term recap

Hello, families!

Aquest tercer trimestre ha passat molt de pressa, però tal i com veureu a continuació, l’hem exprimit al màxim per seguir aprenent, com sempre, mentre gaudim mitjançant joc, les cançons, els contes i tot tipus de dinàmiques actives per fomentar l’oralitat en anglès.

Durant el mes de març, abans de Setmana Santa, els Colors van conèixer els animals de la granja i van aprendre algunes de les cançons més emblemàtiques al voltant d’aquesta temàtica. Partint del conte “Oh Dear!” De Rod Campbell, vam descobrir alguns dels animals que viuen a la granja: horse, sheep, duck, cow, pig, hen/chicken,… Ens ho vam passar d’allò més bé llençant el dau i afegint animals a la granja, comptant-los, jugant amb les titelles de dit i el pòster interactiu per cantar “Five Little Ducks”… I també amb la corona del nostre animal preferit per cantar “Old Mac Donald Had a Farm”!

 

 

 

 

 

 

 

 

Per celebrar la Setmana Santa o Easter, vam llegir el conte “We’re Going on an Easter Egg Hunt” de Martha Mumford, un conte molt maco tipus lift-the-flap (finestretes) per trobar tots els ous de l’Easter Egg Hunt. També vam decorar unes Easter bracelets amb els elements més característics d’aquesta celebració: Easter Bunny and Easter eggs!

 

 

 

 

Després de Setmana Santa i al llarg del mes d’abril vam aprendre sobre les fruites. Cada matí parlem dels nostres esmorzars i ja en coneixíem moltes, de fruites! Vam utilitzar un dels nostres contes preferits per a introduir la temàtica i parlar de les fruites que ens agraden i les que no. Ja sabeu quin és? “The Very Hungry Caterpillar”! Vam dur a terme moltes activitats per a aprendre els noms d’algunes fruites en anglès així com cançons, colors i formes. Entre d’altres, vam elaborar un fruit rainbow, classificant imatges de fruites pel seu color, i cantar tots junts “Rainbow Song”; vam fer fruites amb plastilina, vam jugar a fer torres amb les flashcards, vam tornar a explicar el conte amb altres formats i materials, i fins i tot vam jugar a fer la compra amb les joguines de la classe!! Per suposat, practicant també “please” and “thank you”. Aquesta última activitat està inspirada en el conte “Maisy Goes Shopping”, que també ens va agradar molt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unes setmanes abans de presenciar l’obra de teatre “An African Adventure”, que va tenir lloc a finals de maig, vam reprendre el tema dels animals però aquest cop centrant-nos en els animals salvatges com lion, monkey, zebra, crocodile, elephant, giraffe, etc., per així endinsar-nos en el tema de l’obra de teatre i poder unir-nos a les cançons i diàlegs durant l’obra amb més confiança. Recordeu que podeu veure un recull de fotografies i vídeos en el següent enllaç:

AN AFRICAN ADVENTURE – EI3

Finalment, durant el mes de juny vam realitzar activitats relacionades amb el projecte que s’ha impulsat a l’escola des de la classe de les Belugues, a EI4: la sostenibilitat! Tots i totes ens hem conscienciat de l’impacte que poden tenir els nostres hàbits diaris en el planeta i per aquest motiu els nens i les nenes de la classe de les Belugues van enganxar pòsters per tota l’escola: Agafem un paper quan ens assequem les mans, reduïm embolcalls, apaguem les llums quan sortim, llencem els papers a la paperera blava, entre molts d’altres! A English, hem aprofundit una mica més en el tema del reciclatge i hem après a identificar diferents recycling bins: yellow, blue, brown and green. Amb la cançó “How to recycle” hem pogut practicar quin tipus de material llençar a cadascuna d’elles i a partir d’aquí, jugar amb diferents materials com ara uns pòsters interactius amb imatges i velcro. També vam llegir el conte “Look Out for Litter”, de Lisa Bullard, i vam jugar a un joc per classificar escombraries amb la PDI!

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant les últimes setmanes del curs, ja es nota com l’estiu arriba i la calor que fa… Així que tornem a canviar a una temàtica més engrescadora durant aquesta època de l’any: ice-creams! Juguem a seguir patrons, a fer gelats amb plastilina, al memory o a comptar quants gelats de cada color hi ha un pòster , entre d’altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest curs ja s’acaba!! Però no us oblideu que podeu seguir escoltant les cançons que hem practicat durant tots aquests mesos clicant a en aquesta pàgina web, on hi trobareu un recopilatori tipus padlet amb enllaços de youtube.

Esperem que passeu unes fantàstiques vacances d’estiu! Una forta abraçada a tots i totes, Colors!

HAPPY SUMMER!!! See you next year!!!

Marga