English time! EI4

Hello families!

Durant aquests primers mesos del nou curs escolar, mitjançant les nostres rutines a English, les Belugues hem practicat i recordat moltes paraules i expressions senzilles en anglès que vam començar a aprendre durant el curs passat: greetings, feelings, weather, colours, body parts, school materials, actions and instructions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També hem començat a aprendre sobre les four seasons i vocabulari relacionat amb l’estació en que ens trobem ara: Autumn. En aquesta estació celebrem una de les nostres festes preferides: Halloween! Ens ho vam passar d’allò més bé treballant el conte “Go Away, Big Green Monster” tant amb activitats manipulatives, amb la PDI i elaborant el nostre flipbook per explicar el conte a casa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voleu escoltar i cantar les cançons que treballem a English? Doncs guardeu el següent enllaç, ja que l’anirem actualitzant amb més i més cançons a mesura que les anem presentant a les nostres sessions:

https://wakelet.com/wake/StG_XBY9yMz08L39rNm1F

Stay posted and see you soon!!