English time! EI3

Hello families!

Durant aquests primers mesos, a English els Colors hem treballat sobretot de manera rutinària mitjançant el Circle Time (rotllana) o activitats en petit o gran grup per tal d’adquirir progressivament vocabulari i expressions senzilles en anglès que ens serveixin per saludar-nos, parlar de com ens sentim, seguir instruccions, identificar objectes personals i alguns elements del nostre entorn proper com ara colors, vocabulari de la tardor i de Halloween.

 

 

 

 

 

 

 

 

També ens encanta escoltar contes i participar durant la lectura parlant del que apareix a cada pàgina, cantant cançons o elaborant alguna activitat al mateix temps!

Voleu escoltar i cantar les cançons que aprenem a les nostres sessions d’English? Doncs guardeu el següent enllaç, ja que durant el curs escolar hi afegirem més i més cançons a mesura que les anem presentant:

https://wakelet.com/wake/Pb-QllNd_iZbNDOZDP30L

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Stay posted and see you soon!!