Centre d’interès: els Pinzells.

La setmana passada, el dimarts, vam engegar un centre d’interès.

Com que som la classe dels Pinzells vam pensar en investigar, explorar i manipular sobre aquest tema.

Primer de tot, vam començar fent una conversa on vam parlar de com creiem que eren o podien ser els pinzells… vam dir forces idees. Tot seguit, la Sílvia i la Rosi, ens van ensenyar un munt de models diferents: grans, petits, amples, prims, llargs, curts,…fins i tot i havia un que de tan ample que era semblava una escombra.

Un altre dia, vam experimentar amb tots els pinzells fent línies diferents (horitzontals i verticals) en un gran paper d’embalar.

En una altra de les converses que vam fer vam parlar de com havíem fet aquestes línies, ja que unes eren llargues i d’altres curtes. I vam tenir la magnífica idea de fer “espaguetis de peluix”. Vam agafar un fil de llana mooooolt llarg on tots els nens i nenes de la classe ens vam agafar i vam veure que per agafar-nos tots i totes, l’espagueti havia de ser molt i molt llarg. Després cadascú de nosaltres, va decidir com volia tallar el seu espagueti, si llarg o curt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahir ens vam trobar a la classe una caixa daurada i vam descobrir que a dins hi havia diferents tipus de pinzells. Així que, aquells que vam voler, vam aprofitar a experimentar amb els diferents pinzells, ja que havia un d’ells que era força estrany i no sabíem si pintaria o no… i vam comprovar que si!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I avui, seguint amb el nostre centre d’interès, hem practicat amb guixos blancs fent línies verticals… d’ amunt a abaix. I mireu quines línies!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estem molt engrescats amb el tema dels pinzells! Ja us anirem explicant més cosetes…