P5 ens preparem per les colònies!

Bona tarda, famílies!
Aquesta setmana les estrelles ens hem estat preparant per les colònies! Ja que marxem aquest dilluns 23 a la masia de Ca’n Mas! Hem mirat fotografies de la casa i l’entorn, hem parlat i compartit entre tots/es els nostres neguits i preguntes, hem convidat als germans/es de 4rt per fer-li preguntes i ens expliquessin la seva experiència i… també hem preparat la motxilla a la classe! Mireu, mireu!

A aquesta motxilla hi hem afegit un clauer d’una estrella amb el nom de cada un per poder posar-lo a la nostra bossa de les colònies i una llista de totes les coses que hem de portar perquè puguin preparar-ho tot conjuntament amb vosaltres!

També hem explicat el conte de “El hilo invisible” de Míriam Tirado que ens ha donat eines per gestionar l’enyorança de les persones que estimem quan estem lluny. Una història molt bonica de la qual després vam fer un dibuix amb les persones amb qui tenim un fil invisible que ens connecta i a qui estimem.


A més a més, aquesta setmana també hem continuat amb el Vine i explica‘m! Ens està encantant saber tantes coses de les vostres professions i que vingueu a explicar contes. Gràcies per la il·lusió i ganes que li poseu 🙂


Fins la setmana que ve!

Clara i les Estrelles.