Papallones de colors!!!!!

Aquesta setmana hem explicat que a la primavera podem trobar diferents insectes i ens han agradat molt les papallones amb les seves ales tan acolorides. Cadascú ha fet la seva papallona  amb ceres de molt colors, després hem punxat les taques de les seves ales i l’hem decorat amb paper de cel·lofana. Fent rodolar rotllos de paper a sobre de pintura de color verd hem fet la tija on enganxar-la, ens les hem posat al braç per cantar i ballar la cançó de La Papallona fent-la volar.

 

 

 

 

 

 

A la sessió de psicomotricitat, vam seguir els ritmes de l’audició de “La Primavera” de Vivaldi amb mocadors de molts colors, i després ens vam transformar en papallones utilitzant-los com si fossin les nostres ales per ballar la cançó de La papallona.

Vam observar les ales amb paper de cel·lofana de la papallona a través de les taules de llum, quins colors més bonics!!!

 

 

 

 

 

 

Fins la setmana vinent!!!!

ELS TIMBALS