Convis la Vespella

Just fa una setmana estàvem immersos en les convis. Una paraula que per nosaltres era totalment desconeguda. Els dies abans vam preparar tot amb molta il·lusió, tatxàvem cada dia en el nostre calendari i comptàvem els dies que quedaven, estàvem neguitosos per tot i això que realment ben bé ni sabíem on anàvem.

Allà vam descobrir que això de les convis mola i mola molt!!! Hem gaudit plenament de la natura, hem fet un munt d’activitats a l’aire lliure de les quals no sabríem dir quina és la que més ens ha agradat. Totes elles compartides amb personetes molt importants per nosaltres, els nostres companys i companyes de la classe. Compartir l’habitació tots plegats ha estat una súper experiència, tot un regal!

Aquí us deixem un tastet dels tres dies que vam viure a les convis i dels quals ens emportem una motxilla ben plena d’experiències i emocions. Esperem que us agradi perquè l’hem preparat amb la mateixa il·lusió amb la que vam marxar. Fins la propera!!!