Aromes de Sant Ponç

Aquesta setmana els graus d’infantil hem celebrat Sant Ponç d’una manera ben especial i els petits de la casa també hi hem volgut participar. I és que, ens agrada molt experimentar i viure diferents experiències sensorials noves!

El dimecres ens vam trobar a l’aula diferents grapadets d’herbes aromàtiques. Entre elles el romaní, l’espígol i la menta. Vam iniciar l’activitat tafanejant les seves fulles, les flors, … i vam descobrir que feien molt bona olor.

Les vam observar a través de la taula de llum i vam practicar la motricitat fina tot posant-les  dins d’un saquet.

A la tarda, aprofitant el bon temps, vam fer una activitat molt refrescant. Vam congelar aigua i menta, i vam jugar amb els glaçons. Ens els vam posar a les mans per sentir com es desfeien i els vam tastar per provar el gust de la menta.  Vam estar molt encuriosits i divertits.

 

 

 

 

Molt bon cap de setmana!