Què hem fet aquesta setmana a P4?

Aquesta setmana hem estat molt treballadors i treballadores i ens hem divertit molt preparant uns jocs amb material pel projecte 3X3 Mou-te! que estem compartint amb els nostres companys i companyes de P4 de Virolai Grimm i Virolai Petit.

Els hem preparat uns jocs per fer amb la pilota i uns altres per fer amb aros. A més a més també ens hem inventat un circuit amb diferents materials com ara aros, cons, un banc, un matalàs, un mòdul d’escales toves, un pont…

Primer hem fet un llistat amb els possibles materials que ens podien anar bé per un circuit i després els hem endreçat en funció de l’ordre que els volíem utilitzar. Finalment hem fet un dibuix del circuit i seguidament hem baixat a la sala a provar-ho. El resultat ha estat un circuit molt variat i divertit! L’hem repetit moltes vegades i la setmana vinent el volem tornar a fer! Mireu…

I entre circuits, pilotes i aros… no hem deixat de banda la primavera! Aquesta setmana hem parlat de les margarides i les marietes. A la sessió de pintura hem dibuixat fulles de color verd fort i verd fluix per preparar un bonic hàbitat per les marietes que hem fet.

Us fem un petit avenç del procés i la setmana vinent compartirem amb tots i totes vosaltres el resultat.

I per acabar de donar un toc de color i alegria a la classe hem fet unes banderoles molt boniques. Les hem punxat , hem escrit la paraula primavera, hem dibuixat una flor i fulles i finalment les hem acolorit amb aquarel·les de tots els colors. Estem molt contents i contentes del resultat! Què en penseu?

Aquestes i moltes més han estat les nostres vivències d’aquesta setmana. Com sempre, unes vivències molt interessants i divertides on els gatets i gatetes gaudim de valent!

Bon cap de setmana

GATETS I GATETES